!-- Google Tag Manager (noscript) -->

ANUL 2018

 

REGULAMENTUL PROMOȚIEI

„Cartele de reduceri”

Partea 1. Organizatorul și regulamentele oficiale ale acțiunii

Acțiunea este organizată de SA AMIC, la adresa: mun. Chișinău, Blvd. Decebal 72.
Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba orice condiții stabilite în această regulă în timpul promovării, pentru un motiv bun, dar nu înainte de anunțarea modificărilor. Regulile de promovare sunt disponibile pe site-ul www.ipoteca.md.

Partea 2. Perioada de desfășurare

Promovarea durează între 27 septembrie și 27 octombrie 2018

Partea 3. Dreptul și condițiile de participare

Această promoție este benefică pentru orice persoană fizică sau juridică care a împlinit vârsta de 18 ani care cumpără un apartament sau un birou în SA AMIC în perioada de deținere, în limita valorii imobilului și în conformitate cu condițiile prezentate mai jos, atunci când prezintă un card de reducere .

Partea 4. Mecanismul stocurilor

În perioada de mai sus, Organizatorul oferă persoanelor fizice care cumpără un apartament sau un birou, numit „imobiliar” (cu o suprafață de cel puțin 35 de metri pătrați), la prezentarea unui card de reducere emis de Organizator, o reducere în următoarele condiții:
– plata integrală (100%) a valorii proprietății în termen de 30 de zile – o reducere de 1.000 de euro;
– prima tranșă de cel puțin 50% din valoarea proprietății, suma rămasă în fiecare lună în rate pe trei ani cu o rată a dobânzii de 9% pe an, calculată zilnic pentru soldul datoriei – o reducere în valoare de 555 de euro.
Proprietățile achiziționate nu ar trebui să participe la alte reduceri sau promoții.

Partea 5. Sensibilizarea publicului

Правила акции доступны для консультаций в офисе компании, в выставочном павильоне Агентства на выставке MOLDEXPO, осеннем выпуске 2018 года и на www.ipoteca.md на весь период. Участие в этой акции подразумевает обязательство соблюдать положения этого Регламента.

Partea 6. Intreruperea acțiunea

Акция может быть прервана только в случае форс-мажорных обстоятельств или по решению организатора, но не раньше, чем он объявит об этом публике на сайте www.ipoteca.md и предоставит детали в своем офисе.