Telefon: +373 22 223 203, +373 22 551 101 sau VIBER: +373 68 299 299

Regulament

REGULAMENT CAMPANIE

Cartele de reducere

Articolul 1. Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei
Campania este organizată de SA „AMIC” cu sediul în mun.Chişinău, bd.Decebal 72/6.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament în perioada desfăşurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil pe pagina web – www.ipoteca.md.

Articolul 2. Perioada desfăşurării
Campania  se  desfasoara  in  perioada  27 septembrie – 27 octombrie 2018

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare
De aceasta campanie promoţională beneficiază orice persoana juridica sau fizica, care a implinit varsta de 18 ani, care procură apartamentul sau oficiu de la SA „AMIC” în perioada promoţiei, în limita stocului, şi în condiţiile stipulate mai jos, cu prezentarea cartelei de reducere.

Articolul 4. Mecanismul Campaniei
In perioada anterior mentionata Organizatorul va acorda persoanelor care achizitioneaza un apartament sau un oficiu, în continuare „imobil” (cu suprafaţa acestuia nu mai puţin de 35 m.p.), la prezentarea cartelei de reducere, eliberate de către Organizator, un discount, în următoarele condiţii:
– la achitarea integrală (100%) a preţului imobilului în decurs de 30 de zile – discount în mărime de 1000Euro;
– la achitarea primei rate de minim 50% din preţul imobilului, restul sumei în rate lunare timp de trei ani, cu o dobândă de 9% anual, calculată  zilnic la soldul datoriei- discount în mărime de 555Euro.
Imobilele achizitionate nu trebuie sa beneficieze de alte reduceri sau campanii promotionale.

Articolul 5. Informarea publicului
Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in oficiul Societăţii, la pavilionul expozitional al Agenţiei în cadrul Expoziţiei MOLDEXPO, ediţia de toamnă 2018 şi pe pagina www.ipoteca.md pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Articolul 6. Intreruperea campaniei
Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.ipoteca.md si afişare în oficiu său.

Regulament