!-- Google Tag Manager (noscript) -->

Noutăți

AMIC – 20 ani pe piața imobiliară

Domeniul construcţiilor este unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei Republicii Moldova. Situația în care se află piața imobiliară determină în mare măsură nivelul de dezvoltare a unei societăți. Piaţa imobiliară primară s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, iar companiile de construcţie se întrec în oferte.

Societatea pe Acţiuni „Agenţia Municipală de Ipotecă din Chişinău” (AMIC) a fost înregistrată la Camera Înregistrării de Stat (CÎS) la data de 02.07.1999. Potrivit Primăriei mun. Chișinău, AMIC a fost fondată de Primăria mun. Chişinău în vederea „implementării unor noi mecanisme în domeniul finanţării construcţiilor de locuinţe pentru extinderea accesului la locuinţe a cetăţenilor cu venituri medii şi mici”. La data de 07.02.2015, potrivit CÎS, SA ”AMIC” avea un capitalul social de 300.000 de lei. În 2012, societatea a obţinut venituri din vânzări în sumă de 180.435.800 de lei.

«AMIC»  de la începutul activității  a urmărit obiectivul de a asigura cu locuințe un număr maxim de cetățeni, prin identificarea și implementarea mecanismelor inovatoare, pentru finanțarea construcțiilor rezidenţiale.

Compania «AMIC» şi-a stabilit obiective ambițioase, ce ar permite prelungirea termenului de achitare a locuințelor achiziționate, micşorarea semnificativă a ratelor dobânzilor la credite și asigurarea accesului la resurse financiare pentru majoritatea persoanelor, care au nevoie de îmbunătăţirea condițiilor de trai. Un aspect important, cărui i se acordă mult timp și resurse este aplicarea diferitpr moralităși de plată. Agenția Municipală de Ipoteca din Chișinău («AMIC») face față cu succes sarcinilor planificate, fiind în multe direcţii premergător în domeniul imobiliar din Moldova. Prin intermediul ”AMIC” pentru prima dată în construcția de locuințe a devenit posibilă oferta de creditare ipotecară mai accesibilă pentru diverse pături sociale.

Compania «AMIC» a fost în măsură și continuă  să ajute clienții săi la înregistrarea viitoarelor locuințe în registrul imobiliar. Activitatea rodnică îndelungată a Agenției Municipale de Ipoteca din Chișinău a reușit să se materializeze în construcția aproximativ a 49 de blocuri locative, cu mai mult de 3.000 de apartamente și o suprafață totală de peste 240 mii m2.

Toate edificiile construite de către compania «AMIC» sunt proiectate conform standardelor europene, ridicate cu utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate și cu aplicarea forţei de muncă calificate. Casele sunt echipate cu profiluri din PVC moderne, cazane de la producători renumiţi și ascensoare silențioase, cu viteză variabilă.

În următorii ani, «AMIC» planifică construcția numeroaselor complexe rezidențiale, destinate celor mai variate categorii de cetățeni. Acestea vor fi amplasate în toate sectoarele capitalei și dotate cu cea mai completă infrastructură. Locuitorii acestor case vor putea avea acces direct la transportul public și centrele comerciale, școli, grădinițe și unităţi sportive.

Proiectele grandioase ale companiei «AMIC» satisfac pe deplin nevoile clienților săi, deoarece sunt create anume pentru ei, adeverind toate așteptările acestora și garantînd că astfel va fi pe viitor. Succesul soluțiilor și strategiilor companiei «AMIC» este sinergia modalităților de poziționare și de creștere a notorietății companiei pe piața imbiliară, filosofia companiei fiind:
Modul de abordare al consumatorilor și calitatea construcțiilor sunt elementele de bază a principiului de afaceri a companiei.

Nu în ultimul rând, pentru o dezvotare de succes compania «AMIC» promovează în rândul angajaților săi valori fundamentale ca: standarde profesionale înalte, integritate, demnitate și perceperea consumatorului ”în capul mesei”.

Compania «AMIC» a investit resurse pentru o pregătire net superioară a propriilor angajați, ceea ce constituie una din strategiile prezenței de succes pe piața imobiliară.

Pe viitor compania «AMIC» va menține orientarea spre consumator, spre cerințele lui prin a satisface necesitățile acestora.

 

Nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

  • Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.