!-- Google Tag Manager (noscript) -->

Noutăți

AMIC la IMOBIL MOLDOVA 2017

În perioada 21 – 24 septembrie 2017  se va desfăşura Târgul specializat de bunuri imobiliare „IMOBIL MOLDOVA 2017”. Evenimentul se va desfăşura în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO” din str. Ghioceilor 1, mun. Chişinău.

Agenţia Municipală de Ipotecă din Chişinău SA va fi prezentă la acest eveniment cu un stand propriu, la care vor fi expuse persoanelor cointeresate întreaga gamă de oferte atât în blocuri locative date în exploatare, cât şi în blocuri locative în construcţie.

Expoziţia reprezintă o ocazie unică pentru vizitatori de a beneficia de ofertele speciale pregătite de Agenţie pentru acest eveniment.

De asemenea, intenţionăm să folosim această ocazie pentru a comunica la direct cu vizitatorii în vederea identificării cât mai exacte a doleanţelor potenţialilor clienţi întru realizarea lor în cadrul proiectelor ce vor fi lansate pţnă la sfârşitul anului curent.

Vă invităm să vizitaţi standul nostru din cadrul expoziţiei IMOBIL MOLDOVA 2017, unde veţi găsi oferte pentru toate gusturile.

 

Comments are closed.